Alotin karkki- ja suklaalakon sunnuntaina n. klo 12.00. Elikkäs nyt on jo 4vrk ja 3 1/2 tuntia. Varmaan pisin aika ilman suklaata ikänä, siis sen jälkeen kun karkkipäivät loppuivat. Ja pahaa tekee. Mutta kesäkuntoon on päästävä!! Joulusta lähtien on nimittäin tullut 4 kg lisää. Ja se näkyy:D

Olin eilen srk:mme pääsiäisvaelluksessa kansalaisena näyttelemässä. Aamulla oli enkun valtakunnallinen, joka bytheway, meni aavistuksen penkin alle... Mutta nyt eksyin aiheesta. Niitä pääsiäisvaelluksia oli viisi (joista ekaan en ehtiny valtakunnallisen takia) ja väleissä syötiin ja juotiin pullaa ja kahvia. Tauot kestivät n. 1 1/2 tuntia, paitsi kahesta kuuteen oli pidempi tauko.

Mulla ei ollut vaelluksella ketään kaveria, ja katkerana katselin kun kaikkki muut ysit tunsivat toisensa ja olivat iloisia. Pitkällä tauolla sulkeuduin yksinäni toiseen huoneeseen napit korvilla lukemaan maantietoa (jonka koe oli muuten tänään, penkin alta löytyy sekin). Hetken värjöteltyäni, ja luettuani jääkauden vaikutuksista ymmärtämättä sanaakaan, lähdin ihmisten ilmoille.

Toiset olivat kerääntyneet biljardipöyrän ääreen.  Kun minua tervehdittiin iloisesti sydämessäni hypähti. Joku huomasi minutkin.

Loppuillasta juttelin yhden mukavan pojan kanssa. Ja -niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin- taidan olla rakastunut.

Tulipa runollista tekstiä. Kuuntelin: McMane -Rakastan sua.