Olin sit vielä eilen ja tänäänkin kotona. Huomenna meen oikeesti kouluun, sillä niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, mulla alkaa olla ikävä sitä kellertävää rapistunutta rakennusta ja tietysti niitä ihmisiä siellä kans: kavereita, joilta olen saanut joka aamu vähintään yhden tekstarin, joka huomauttaa poissaolostani, luokkatovereita (monetkohan hiukset ovat vaihtaneet väriä, montako uutta lävistystä ja kellä on uudet farkut?) ja opettajia, jotka unohtavat silmälasinsa kotiin pähkäillessään päättöarvosanojamme -jep, heitä myös!

Niin ja olisihan tietysti ihan jees päästä pihallekin välillä. Kuinka elinkautisvangit selviävät (siis amerikkalaiset sellaiset, suomalaisiahan ulkoilutetaankin, ja ne istuukin korkeintaan 14 vuotta tai jotain)? Kuolemanangaistus näin BTW on kyl aika...... ei mun mielestä ihmisillä oo oikeutta päättää toisten elämästä, edes murhaajien tai raiskaajien.

***

Alan tulla hulluksi. Enkä taatusti syö koskaan enää lihapiirakkaa lounaaksi. Kyllähän se kahtena ekana päivänä vielä menetteli, mutta... Niin ja teeveestä ei kyllä tuu mitään kunnollista päivisin. Katoin tänään kauan kovalevyllä homehtuneen Matti-elokuvan. Olihan se silleen omalla tavallaan ihan hyvä, vaikka kävikin kovasti sääli Nykästä. Ja ärsytti kun se tarttu pulloon koko ajan ja pilas sillä kaiken.

Ainniii, sisko 6 vee on alkanut leikkiä naapurin pojan 6 vee kanssa. Ottaahan se vähän päähän, kun pikkusiskolla on enemmän miehiä kuin itsellä...